Over Autoservice Maaspoort

contact.pngPersoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, daar draait het bij Autoservice Maaspoort om. Door de omvang van het bedrijf is het voor de medewerkers mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing voor uw autoprobleem, want bij Autoservice Maaspoort is men pas tevreden als u dat ook bent.

Bij ons bedrijf kom je nooit voor financiële verrassingen te staan, want we geven van de te voren een prijs opgave. Bij repareren uitsluiten bij akkoord van de klant. Kortom de klant staat constant centraal bij ons bedrijf!

Om aan alle auto's van verschillende merken en type de juiste service te kunnen verlenen word ieder jaar geïnvesteerd in apparatuur, materiaal en kennis. Zo kunnen onze technici de kwaliteit leveren die u van een modern universeel autobedrijf mag verwachten.

Autoservice Maaspoort verleent onderhoud aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens tot 3500kg. Wij doen onderhoud aan ieder merk auto maar zijn vooral gespecialiseerd in de VAG (Volkswagen Audi Groep), Seat & Skoda. Onderhoud aan andere automerken o.a. (Mercedes Benz, Ford, Nissan, Peugeot en Renault) is geen enkel probleem.


Kom gerust eens langs bij Autoservice Maaspoort in Maassluis!

Merklogo's